מי אני?

מעיין דיין רדה, היא דיאטנית קלינית ועוסקת ב - NLP ככלי לסיוע לירידה במשקל. מעיין מלווה נשים בשינוי לעבר ניהול אורח חיים בריא ליחידים ובקבוצות.

מה בתפריט?

קרפצ'ו סלק
מאפינס גבינות וזיתים

ולקינוח

שייק ירוק





קרפצ'ו סלק


המצרכים:
3 סלקים מבושלים

2 כפות שמן זית

2 לימונים טריים סחוטים

בולגרית / פטה 5% מגוררת

חופן צנוברים קלויים ללא שמן
אופן ההכנה:
1. פורסים את הסלק לפרוסות דקות.

2. בוזקים את השמן והלימון.

3. מגרדים את הגבינה הבולגרית.

4. מפזרים מעל את הצנוברים.

מאפינס גבינות וזיתים


המצרכים:
2 כוסות קמח מלא 70 %
1 כף אבקת אפיה
1 כוס חלב
3 ביצים
1/3 כוס שמן קנולה
1 כף פתיתי גבינה צהובה
1 כוס טבעות זיתים
אופן ההכנה:
1. מערבבים את הקמח עם אבקת האפייה.

2. בקערה נפרדת מערבבים ביצים עם שמן וחלב.

3. מאחדים בין הקערות.

4. מוסיפים את הזיתים.

5. שופכים לתבנית שקעים

6. מפזרים את פתיתי הגבינה לקישוט.

7. מכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות

שייק ירוק


 

מצרכים:
חופן כוסברה או פטרוזיליה
1 בננה
1 תפוח
1 כוס קרח
1 כוס מים קרים
אופן ההכנה:
מכניסים את כול המצרכים לבלנדר וטוחנים.
הערה:
ניתן להשתמש בכל פרי אהוב אחר ולהוסיף יוגורט או חלב במקום כוסברה או מים.